Organisatie 2018

Bas Lindhout, Voorzitter & Hoofd Rechten

De studie die ik volg aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is Small Business & Retail Management. Ik kom zelf uit een ondernemersfamilie en heb het ondernemerschap al mijn hele leven fascinerend en interessant gevonden. Nog voor mijn stage bij Center Parcs (afdeling Events) ben ik nieuwsgierig geraakt hoe het organiseren van een eigen evenement is. Vandaar dat ik erg enthousiast en gemotiveerd ben om Ondernemer voor de klas te mogen organiseren. Het lijkt mij erg leuk om u tegen te komen tijdens Ondernemer voor de klas 2018!

Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.

Robin Schouten, Hoofd Communicatie

Vanuit mijn opleiding Communication and Multimedia design heb ik een andere kijk op bepaalde onderwerpen en ga ik mij tijdens Ondernemer voor de klas op de communicatie richten.
Het bezoeken van evenementen heeft mij altijd al getrokken en geboeid. Hoe wordt het achter de schermen allemaal geregeld? Wat komt er allemaal bij kijken? Daar wil ik achterkomen tijdens het organiseren van Ondernemer voor de klas.Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.

Jochem Buisman, Hoofd Sponsoring

Op dit moment zit ik in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn persoonlijke doel voor Ondernemer voor de klas is om een mooi evenement neer te zetten, waarbij alle betrokkenen een leuke/leerzame dag hebben! Daarnaast vind ik het zelf belangrijk en ook leuk om zelf nieuwe mensen te leren kennen en mijn netwerk te vergroten. Daarom heb ik erg veel zin in Ondernemer voor de klas 2018!Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.

Heike Muller, Hoofd Concept & Beleving

Vanuit mijn opleiding (Communicatie – International Event, Music & Entertainment) op het Fontys Tilburg heb ik veel te maken met het organiseren van evenementen, dus deze kennis heb ik altijd al willen uitbreiden. Nu bij dit evenement ‘Ondernemer voor de klas’ leer ik alle ins en outs. Dit ga ik ook verder doorzetten bij mijn stage op Curaçao.
Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.

Raymon van Beest, Hoofd Vrijwilligers & Planning & Logistiek

Momenteel studeer ik Logistiek & Economie en heb het altijd al interessant gevonden hoe een evenement georganiseerd wordt. Je kan immers niet alle middelen tegelijk laten arriveren op locatie, want dan krijg je een file die net zo lang is als de route van Parijs naar Rotterdam. Door zelf een evenement te organiseren wil ik erachter komen wat er allemaal van belang is bij het organiseren hiervan. Ondernemer voor de klas is misschien niet zo groot als een festival in de zomer, maar wel net zo leuk!

Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.

Mireille Couperus, Hoofd Financiële zaken

Voor deze minor heb ik stage gelopen bij Equestrian Centre de Peelbergen. Tijdens deze stage heb ik kennis gemaakt met het organiseren van diverse evenementen. Naar aanleiding van deze stage wil ik mij verdiepen in het organiseren van evenementen, vandaar dat ik voor de minor EvenementenManagement gekozen heb!
Meer over mij? Klik dat op de button om naar mijn LinkedIn te gaan.