Sponsors & Partners

 

De CCHO

De CCHO is een fonds voor opleiding en ondernemerschap

Door commerciële onderwijsactiviteiten in het verleden beschikt de CCHO over een vermogen. De CCHO verricht geen eigen werkzaamheden meer. Het bestuur van de CCHO rekent het tot haar verantwoordelijkheid om op een maatschappelijk verantwoorde wijze tenminste het rendement van dit vermogen een goede bestemming te geven. Dit doet zij door projecten te ondersteunen op het snijvlak van (beroeps-)onderwijs en ondernemerschap.

De CCHO voert geen projecten uit onder eigen regie. De CCHO ondersteunt projecten die door betrouwbare instellingen en organisaties worden opgezet en uitgevoerd. In het overzicht zijn deze projecten terug te vinden.

Ekris Arnhem BMW & MINI

Ekris: zo betrouwbaar als de brands die zij voeren. In alle opzichten.

Onze missie.
Altijd rijklaar en …. Inclusief extra’s. Ekris garandeert al haar klanten mobiliteit door middel van totale dienstverlening. 24 uur per dag.

Onze visie.
Ekris ziet zichzelf als een flexibel, klantvriendelijk, sportief en dynamisch bedrijf met een groot aanbod van producten en diensten, waarbij een verregaande vorm van dienstverlening wordt nagestreefd. De klant moet de beleving hebben dat het met Ekris op een ongedwongen manier goed zaken doen is. 
Kortom: Ekris inclusief extra’s.

 

MSSG BV

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

In april 2016 is de MSSG-groep opgericht samen met haar businessunits JamesConnects, JC People en MBB. Later in datzelfde jaar is daar het label Dikke Huisstijl aan toegevoegd. Gezamenlijk creëren zij waarde op het gebied van commercieel succesvolle kijkervaring middels interactieve video. De drijvende kracht binnen onze organisaties is de constante drang om voor onze opdrachtgevers blijvend(e) waarde toe te voegen. Deze drijvende kracht heeft ons gebracht waar we nu zijn.Binnen de MSSG-groep helpen wij onze klanten met het overbrengen van hun waardevolle boodschap. Via JamesConnects en JC People doen we dat door twee online Video Solutions ter beschikking te stellen zodat onze gebruikers op een innovatieve en aansprekende manier hun boodschap kunnen overbrengen. Binnen merk & media boost ondersteunen wij organisaties met vraagstukken op het gebied van werven van medewerkers.‘Samen benutten we elke kans op meer rendement!’

Proforto

Proforto staat voor:


Het ontzorgen van échte helden. Wij zorgen dat jij het grootste werkkleding en werkschoenen assortiment van Europa supersnel na een paar muisklikken in huis hebt. Wij vinden het leuk om te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kan uitvoeren met de beste uitrusting. Wij zijn een jong bedrijf en we zijn continu aan het innoveren om jou de beste producten, prijzen en ervaring te bieden..

 

Gewoon Doen

Bruis je van de daadkracht en creativiteit, ben je op zoek naar een top positie in de markt en blije klanten?
Ontbreekt het je echter aan tijd en expertise om een gerichte marketing/sales-aanpak te bedenken die je succesvol en tegelijk vol avontuur van A naar B leidt? Wil je doelgericht, gestructureerd en met een samenhangende offline/online aanpak aan de slag om zowel op korte als langere termijn succes te hebben?

Neem dan contact op met Arlette van Kesteren! 
Zij ondersteunt je persoonlijk en daagt je uit het beste uit de markt en je bedrijf te halen!

Ondernemers Kontakt Arnhem

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem 

In die rol voeren wij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen we deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseert OKA netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

OKA richt zich op alle ondernemers en ondernemingen in Arnhem en de aangrenzende gemeenten: Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Renkum, Westervoort, Rozendaal en Duiven.

Driven by values

Onze visie op een duurzame toekomst:


Wij hebben een duidelijke visie op duurzaamheid en de weg hiernaartoe. Vanuit deze visie hebben wij één gedeelde filosofie ontwikkeld voor duurzaamheidsvraagstukken die wij toepassen op het gebied van de energietransitie, de biobased en circulaire economie en op het gebied van MVO

Om klimaatverandering tegen te gaan en een duurzame leefwereld te creëren is het belangrijk om over te stappen van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Het opwekken van duurzame energie is hierbij belangrijk, maar ook het verminderen van de vraag naar energie en het reduceren van de CO2-uitstoot.

Robbers & van den Hoogen

Ondernemer voor de klas, editie 2018, zal in het Wijnmuseum van ‘Robbers & van den Hoogen’ plaatsvinden.


Robbers & van den Hoogen is met haar historie sinds 1842 één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Authentieke stijl en traditie worden gecombineerd met een moderne bedrijfsvoering, waarbij belangrijke waarden behouden blijven. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door veelzijdigheid, kennis en kwaliteit en mag zich sinds 1992 met trots Hofleverancier noemen. De belangrijkste kernwaarde van het bedrijf is persoonlijke aandacht, een sleutelelement voor duurzame relaties. Interesse, respect, vertrouwen en waardering zijn van groot belang bij het onderhouden van deze aandacht. Al deze waarden neemt Robbers & van den Hoogen al 175 jaar mee in haar bedrijfsvoering, waarbij zij met de tijd meegaat en continu blijft vernieuwen.

à-vif

à-vif ‘fine food and service’ is een cateraar uit Arnhem die zich heeft gespecialiseerd in exclusieve partycatering op elke locatie.


Vanuit een prachtig pand aan de Velperweg presenteren wij catering van een hoog niveau. Aan de hand van creatieve en vernieuwende cateringconcepten probeert à-vif haar gasten culinair te verrassen en te verwennen.
Deze vernieuwende concepten zijn echter gebouwd op vertrouwde pilaren zoals; goed gastheerschap, persoonlijke aandacht en goede producten die met juiste smaak worden bereidt. Hoewel de mogelijkheden eindeloos zijn vindt u hieronder diverse concepten die wij geregeld aanbieden.

à-vif is een cateraar die service hoog in het vaandel heeft. Ons doel is de sfeer, culinaire invulling en service van een top-restaurant te intergreren in onze aanpak van uw evenement. Het niveau van aandacht dat u gewend bent nu op uw evenement!

Small Business & Retail Management

De opdrachtgever van Ondernemer voor de klas is de opleiding Small Business & Retail Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Als je kiest voor Ondernemerschap en Retail Management weet je meestal al heel goed wat je wilt: voor jezelf beginnen, een (retail-)bedrijf runnen of misschien een familiebedrijf overnemen. Je wilt in elk geval ondernemen. Leidinggeven aan een club mensen op jouw manier, volgens een koers die jij bepaalt. Daarvoor zet je tijdens de opleiding al heel concrete stappen.

Heeft u ook interesse in een vrijblijvend gesprek om een samenwerking en/of sponsorship te bespreken? Stuur dan een e-mail naar info@ondernemervoordeklas.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!